Cererea si oferta de apartamente nu trag la aceeasi balanta

Comparativ cu oferta de imobiliare, cererea este cu mult mai mare. Site-urile de imobiliare din Bucuresti sunt extrem de cautate, avand in vedere ca majoritatea tinerilor isi doresc sa-si achizitioneze un apartament pentru a scapa de banii dati pe chirie. Cautarea unui apartament nu este o activitate atat de simpla precum pare: iei ziarul, te uiti la anunturi, suni, ai vazut apartamentul si este al tau. Avand in vedere faptul ca oferta este mai mica decat cererea, unii tineri sunt nevoiti sa caute o locuinta si un an pana gasesc ceea ce le place. Sunt si cazuri in care pozele de pe site-urile agentiilor imobiliare nu corespund cu realitatea, asa ca aveti de umblat pana sa gasiti ceea ce va place si care sa merita fiecare banut. Oferta de apartamente din Bucuresti este variata, iar clientii au de unde alege. Indicat ar fi sa nu mergeti singuri la vizionarea unui apartament, ci insotiti de un agent imobiliar care detine toate informatiile necesare pentru a va face alegerea mai usoara.

Majoritatea apartamentelor de vanzare in Bucuresti sunt luate de agentiile imobiliare care au acaparat de multi ani piata imobiliara. Foarte rar mai gasiti in acest moment un apartament la liber, adica sa il cumparati direct de la proprietar fara a exista un intermediar pe care va trebui sa il platiti. Oferta de apartamente de vanzare in Bucuresti este diversa, insa indicat este sa mergeti cu un agent imobiliar cand v-ati hotarat sa vedeti un apartament. Acesta va poate oferi informatii utile cu privire la detaliile apartamentului de care va trebui sa tineti cont atunci cand il veti cumpara. Puteti gasi apartamente care sa arate foarte bine, insa care sa nu se potriveasca cu peisajul sau sa nu va placa zona. Oricine cauta un apartament are in vedere cartierul unde acesta este situat, daca se ajunge imediat la mijloacele de transport in comun ori la magazine sau supermarketuri.

Nu sunt dispusi la negociere

De putine ori proprietarii sunt dispusi sa negocieze pentru a mai lasa din pret. De aceea, in acest caz este binevenit un agent imobiliar care sa se ocupe de toata treaba si sa negocieze la sange cu proprietarul. Uitati-va cu atentie la fiecare detaliu din apartament inainte de a-l cumpara. Nu va grabiti sa faceti actele daca nu sunteti convinsi ca locuinta merita. Uitati-va la instalatie cu atentie si alegeti un etaj intermediar pentru a nu va trezi mai tarziu cu surprize neplacute. La ultimul etaj este posibil sa aveti infiltratii care sa fie acoperite de un var de proprietarii dornici sa vanda casa. Nu va luati dupa aparente si cercetati indeaproape orice coltisor al casei inainte de achizitionare. Mai bine mai asteptati cateva luni si gasiti ceva care sa va satisfaca gusturile si dorintele decat sa dati banii pe ceva care merge si asa, deoarece veti face reparatii

About the author

Leave a Reply