Ce sa alegi intre carcasele din piele naturala si cele din metal?

Accesoriile pentru telefon trebuiesc alese cu atat de multa atentie si grija la fiecare detaliu, la fel cum este ales si telefonul in sine, deoarece acestea joaca un rol foarte important in viata telefonului dumneavoastra mobil. Nu sunt foarte multe persoane care sa opteze in primul rand pentru informatiile legate de materialul din care este confectionata o anumita carcasa deoarece producatorii incanta privirile clientilor in primul rand prin gama foarte vasta de modele si totodata cu preturile foarte accesibile pentru orice tip de comparator.  Carcasele, fiind un element principal in alcatuirea telefonului mobil necesita la fel ca si acumulatorul, incarcatorul sau castile o atentie sporita deoarece acestea protejeaza in mod direct telefonul in momentul cazaturilor sau a altor moduri de afectarea a componentelor interne.

Persoanele care tin cont de materialul din care sunt confectionate carcasele trebuie sa cunoasca anumite avantaje si dezavantaje ale fiecarui material in parte. Datorita faptului ca sunt numeroase astfel de materiale precum pielea naturala, pielea ecologica, plasticul, siliconul sau cauciucul si metalul, exista riscul sa optam pentru o varianta nepotrivita pentru telefonul nostru, motiv pentru care in cele ce urmeaza vor fi prezentate doua dintre cele mai alese modele de carcase.

Carcasa din piele naturala sau husa de samsung galaxy s3 este caracterizata inca din numele sau prin eleganta, simplitate si  un design deosebit care poate pune in valoare atat telefonul cat si persoana care il detine. Astfel, cei ce opteaza In general pentru acest tip de carcasa se gandesc in principal la textura si rezistenta lor. Desi poate ca la prima vedere nu pare posibil, carcasele din piele naturala sunt foarte rezistente, oferind o protectie sporita impotriva zgarieturilor provocate de cazaturi, chei sau alte obiecte ce pot produce daune telefonului. De asemeni, acest model de carcasa ofera termoconductibilitate sporita, insa conteaza foarte mult modul de fabricatie al acestora. Toate aceste avantaje ale carcaselor din piele naturala se potrivesc cel mai bine la tinutele clasice sau de tip business. Trebuie cunoscut insa si dezavantajele pe care il au si anume imposibilitatea personalizarii unui astfel de tip de carcasa si pretul un pic mai ridicat decat a celorlalte modele.

Carcasa din metal sunt alese in primul rand pentru usurinta folosirii acestora. Desi de cele mai multe ori sunt alese de catre barbate deoarece ele in sine au un aspect mai dur si barbatesc, si femeile pot opta pentru aceste carcase datorita faptului ca sunt extreme de rezistente, metalul oferind durata de viata cea mai lunga a unei carcase.  De asemeni, au la fel ca si cele din piele naturala, termoconductibilitate mare, protejand si marind durata de viata si a telefonului propriu zis. Poti sa iti personalizezi telefonul dupa bunul plac cu huse personalizate la comanda.

Dezavantajele nu sunt multe si cel mai important nu pot dauna cu nimic telefonului, de exemplu, usurinta acumularii prafului este un aspect destul de neglijat deoarece acest tip de carcasa se poate curata foarte usor. De asemeni, nici greutatea putin mai mare pe care o da telefonului acest model de carcasa nu poate reprezenta un impediment in alegerea ei.

About the author

Leave a Reply