Ce culoare sa alegi pentru tricoul tau?

Nu cred ca este un secret pentru nimeni faptul ca dintre toate articolele de vestimentatie pe care le gasim pe piata, in magazinele de specialitate, in magazinele din centrele comerciale si in magazinele online, tricourile sunt cele mai indragite articole de vestimentatie.

Vei putea sa iti alegi de pe Tricouri-Misto.ro sau de la alte magazine online, sau de la magazinele de la tine din oras, care comercializeaza, un tricou personalizat, sau iti vei putea alege orice alt gen de tricou.

Indiferent de ce tricou alegi sa porti, ca alegi un tricou cu mesaje, sau ca alegi un tricou cu guler in V, sau orice alt gen de tricou, trebuie sa alegi cu o foarte mare atentie culoarea acestuia.

Daca stam sa discutam despre tricourile promotionale, acestea de cele mai multe ori se vor limita la doar cateva culori de baza, iar aici vorbim in cele mai multe situatii despre culorile primare si despre anumite combinatii ale acestora.

Trebuie mentionat insa faptul ca nimeni nu isi doreste sa arate precum un semafor, asa ca fiecare producator de tricouri, va veni cu o paleta mai generoasa de culori.

Mai mult decat atat, un brand de top din industria fashion, iti va oferi oportunitatea de a-ti alege mai multe nuante pentru aceiasi culoare, in functie de preferintele si de nevoile tale, iar acest lucru devine un mare avantaj atunci cand iti doresti tricouri personalizate de la brandul tau preferat.

Vei putea sa iti alegi un tricou care sa faca parte din gama Hrathers & Special Heaters, iar culorile care fac parte din aceasta gama reprezinta de fapt o combinatie a doua sau a mai multor fibre de culori.

Acesta este insa un procedeu care are nevoie de anumite etape suplimentare in procesul de fabricare, insa cu siguranta rezultatele vor fi de nota 10, asa ca se merita toata munca si tot timpul investit in realizarea acestor tricouri.

O alta idee foarte inteleapta, ar fi aceea de a alege un tricou colorat, iar aici ar fi de preferat sa iti alegi un tricou in culori vii si pozitive, care sa iti aduca tot timpul o stare de bine, si o buna dispozitie.

De exemplu, iti poti alege un tricou rosu, sau un tricou roz, care cu siguranta iti vor da o buna dispozitie, sau chiar si un tricou galben, ori un tricou verde deschis.

In situatia in care insa, iti vei alege un tricou intr-o culoare inchisa, cum ar fi negrul de exemplu, atunci mai ales daca nu ai nici o dispozitie foarte buna, parca vei avea si o stare mai putin placuta datorita tricoului.

Nici ideea de a opta pentru un tricou alb complet nu ar fi una rea, mai ales in conditiile in care esti foarte atent la detalii, si iti alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine, si alegi un tricou dintr-un material de calitate superioara.

Asadar, atunci cand iti alegi tricourile, cu siguranta trebuie sa pui mare pret pe culoarea acestora, dar si pe materialul din care sunt confectionate.

About the author

Leave a Reply