Cauți cel mai bun produs pentru acoperișuri din țiglă metalică? 4 motive pentru care să alegi țigla metalică Umbrella de la RoofArt

Atunci când vine vorba despre construirea sau renovarea unui acoperiș, compromisurile nu-și au locul, cu atât mai puțin în alegerea materialelor potrivite. În cele din urmă, este vorba despre o investiție făcută în calitatea unei părți a importante dintr-o construcție, care va trebui să ofere siguranță și rezistență timp îndelungat împotriva intemperiilor vremii și a altor factori care contribuie, în general, la deteriorarea unui acoperiș.

Așadar, alegerea celor mai bune materiale pentru învelitoarea unei clădiri este deosebit de importantă. Pentru acoperișurile de țiglă metalică, spre exemplu, una dintre cele mai bune recomandări se referă la țigla metalică Umbrella, produsă de compania RoofArt.

RoofArt România este un producător de țiglă metalică și sisteme pluviale, cu peste 17 activitate și implicare în cercetarea și dezvoltarea unor soluții de lungă durată pentru sistemele de acoperiș.

Produsele concepute de companie au, la bază, o materie primă de cea mai înaltă calitate, produsă de concernul suedez SSAB – unul dintre cei mai mari promotori globali ai soluțiilor inovatoare din oțel, cu peste 50 de ani de experiență în industria construcțiilor.

Ce avantaje oferă țigla metalică Umbrella?

  1. Acoperire GreenCoat care întrunește și cele mai exigente cerinţe din punct de vedere estetic

Acoperișurile realizate din țiglă metalică Umbrella au un aspect impecabil, care rezistă timp îndelungat, datorită tratamentelor anticoroziune și pentru menținerea culorii și acoperirii cu vopsele pe bază bio.

În plus, stratul de grund din compoziția tablei SSAB din care este realizată țigla metalică Umbrella are aceeași culoare ca și vopseaua, astfel încât eventualele zgârieturi datorate manevrării să nu fie vizibile.

Mai mult decât atât, acoperirea GreenCoat a acestui tip de țiglă metalică este rezistentă la rugină, oxidare, radiații UV, zgâriere și acumulări de praf, și, în plus, contribuie la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe în aer.

  1. Sistem de îmbinare revoluționar

Modulele de țiglă metalică Umbrella sunt ambutisate pentru îmbinarea perfectă a patru panouri, astfel încât să nu existe nicio suprapunere vizibilă.

Acest lucru contribuie atât la aspectul estetic deosebit al acoperișului, cât și la protejarea acestuia de eventualele infiltrații de apă sau de acumularea condensului în interiorul sistemului de învelitoare.

  1. Acoperiș cu aspect uniform

Pentru că RoofArt România realizează sisteme complete de acoperișuri, folosirea tuturor accesoriilor necesare (coame, frontoane, șorțuri de streașină, opritoare de zăpadă etc.) din aceeași gamă cu țigla metalică vă va ajuta să obțineți o culoare uniformă la nivelul întregii învelitori.

  1. Garanții extinse

Un alt avantaj de care vă puteți bucura prin alegerea țiglei metalice Umbrella de la RoofArt constă în garanția extinsă care vă poate asigura durabilitatea acoperișului. Astfel, puteți beneficia de trei tipuri de garanție:

  • 50 de ani durata medie de exploatare;
  • 30 de ani garanție anticoroziune ;
  • 20 de ani garanție pentru menținerea culorii.

Ce prețuri are țigla metalică?

Pentru că o lucrare precum construirea sau renovarea unei case poate fi destul de costisitoare, cu siguranță prețul țiglei metalice pentru acoperiș este destul de important. Costurile, însă, diferă de la un producător la altul.

Ca să vă faceți o idee, însă, putem preciza că un produs de calitate, care asigură toate avantajele unui acoperiș durabil, are un preț cuprins între 16 lei și 30 lei metrul pătrat, fără TVA.

About the author

Leave a Reply