Cat de util este Blog Defender?

Blog Defender este un sistem complet aparut pentru a va proteja site-urile WordPress impotriva hackerilor si a altor riscuri. Acesta contine 6 videoclipuri despre elementele de baza si sfaturi mai avansate despre cum sa utilizati 3 pluginuri WordPress pentru a va proteja pe deplin site-urile.

Deoarece exista mii de bloguri WordPress hacked in fiecare zi, acest pachet trebuie folosit de catre orice proprietar de site sau de blog care isi doreste sa fie sigur ca atacurile hackerilor au mai putine sanse sa reuseasca.

Blog Defender va va ajuta cu aceste probleme de securitate prin intermediul celor 3 pluginuri WordPress:

  • Backupuri automate. – Descoperiti cum sa automatizati si cum sa programati copii de rezerva ca profesionisti;
  • WP Security – Cu acest plugin continutul si videoclipurile vor fi pe deplin protejate;
  • WP scanare si reparatii. – Gasiti si eliminati programele malware.

Blog Defender va invata tot ce trebuie sa stiti si va ofera instrumentele necesare pentru a va proteja pe deplin site-ul WordPress prin intermediul acestor 6 tutoriale video:

Modulul video de pregatire 1.

Care este cel mai bun pachet de hosting? Cum sa va protejati fisierele de acasa si care este cel mai bun mod de a instala pluginurile WordPress?

Modul video 2.

Backup WordPress. Care este cel mai bun loc pentru copii de rezerva? Cum sa executati backup-urile si cum puteti sa le programati automat.

Modulul Video 3.

Configurarea pluginului de securitate. Aflati cum sa configurati toate setarile pentru cea mai buna securitate a site-ului.

Modul video 4.

Scanati WordPress pentru malware. Aflati cum sa utilizati, configurati si programati WordFence pentru scanarea fisierelor pentru programe malware si fisiere infectate.

Modul video 5.

Ascundeti vulnerabilitatile WordPress. Ascundeti zona de conectare si modificati utilizatorul de admin, directorul de continut si prefixul bazei de date.

Modulul Video 6.

Aparati WordPress cu un Firewall. Protejati-va site-ul impotriva atacurilor Brute Force si pastrati intrusii departe.

Ei bine, in cazul in care optati pentru acest instrument si in cazul in care instalati si configurati toate pluginurile asa cum este demonstrat si in videoclipuri, veti avea un site mai bine protejat decat 99% dintre ceilalti proprietari de site-uri.

Chiar si in cazul nefericit in care site-ul va fi pana la urma atacat de catre cei mai renumiti hackeri, veti putea totusi sa faceti back-up si sa va recuperati site-ul in cel mai scurt timp.

Asadar, dupa cum se poate observa, Blog Defender reprezinta un sistem complet pentru toti utilizatorii WordPress.

Partea mai putin pacuta insa este aceea ca Blog Defender achizitionat individual are un pret destul de piperat. In cazul in care optati insa pentru SeoAccounts, nu doar ca veti avea posibilitatea de a folosi Blog Defender la un pret rezonabil, ci veti putea sa folositi multe alte instrumente.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, Seo Accounts reprezinta un pachet de instrumente, asa ca veti putea alege la pachet toate instrumentele de care aveti nevoie pentru site-ul dumneavoastra, iar pentru toate acestea veti plati un singur pret, iar astfel veti economisi o suma de bani.

About the author

Leave a Reply