Cat de importante sunt campaniile SEO ?

Poate multi cred ca SEO este o minciuna si ca nu face nimic concret sau ca rezultatele obtinute sunt mult prea mici intr-o perioada de lucru mult prea lunga, insa eu va pot confirma acum ca nu este asa.

Cum o sa fac asta ? Simplu !

De fix o saptamana am inceput sa optimizez site-ul anunturi-ziare.ro si sa incerc ca acesta sa fie in topul rezultatelor in Google.Initial mi s-a parut ca sarcina ar fi oarecum grea, tinand cont ca este o competitie acerba pe nisa respectiva si ca nu voi avea de infruntat o opozitie chiar usor de batut.

Evident nu o sa dau detalii despre cum am procedat pentru a face ca site-ul sa obtina un loc mai bun in cautari, insa faptul ca acesta a crescut este dovada ca SEO nu este o minciuna.

Daca cineva cauta pe Google “Anunturi in ziare” , acum o saptamana site-ul aparea pe pagina a 2-a, insa acum apare pe prima pagina, pagina de unde vine cel mai mare numar de vizite pe un site.E logic faptul ca majoritatea utilizatorilor se opresc pe prima pagina atunci cand cauta ceva, fiind mult mai comod sa dea click pe un link de pe prima pagina.

Un alt rezultat este acela ca atunci cand cineva cauta “Anunturi ziare” , site-ul apare pe a 3-a pozitie, dar si pe a 2-a pentru cei care sunt conectati la un cont de Google sau Google+.

O sa mai revin pe blog cu un articol unde o sa explic si altfel de ce SEO nu este o minciuna si este important pentru oricine doreste sa obtina trafic organic pentru site-ul sau.

About the author

Leave a Reply