Cantare electronice ieftine

Cantarele electronice sunt prevazute cu un mecanism inteligent care transforma forta sau presiunea unui obiect intr-o valoarea digitala. Acest tip de cantar eletronic desi au fost construite inca de la sfarsitul secolului 19, au inceput sa fie folosit global abia la sfarsitul secolului 20, in mare parte datorita faptului ca acuratetea acestora nu era de incredere pentru a fi folosite la o scara mare. Cantarele electronice au o istorie indelungata, fiind ‘urmasii’ balantelor folosite de catre hindusi acum aproape 4000 de ani.

Cantarele electronice ieftine au un pret situat undeva in jurul a 500 de lei, acest lucru depinzand si de firma de care au fost produse dar si de caractersiticile sale. Un cantar electronic ieftin produs de firma Jadever JPL este un cantar ce costa in jur de 450 de lei, ceea ce il face foarte ieftin si usor de achizitionat. Acesta are un design special, se alimenteaza printr-un acumulator care este inclus in pret si poate memora pana la zece preturi. Acest cantar este foarte eficace intrucat vine pe trei variante de cantarire cu diferite diviziuni, de la 2 grame pana la 10 grame. In cazul in care doresti sa achizitionezi acest cantar dar vrei sa il poti conecta si la un computer se poate cumpara optional o interfata de conectare la PC.

cantar-electronic-profesionalUn alt cantar, fabricat de aceasta data de firma Microsif costa aproximativ 500 de lei. Spre deosebire de cantarul electronic de mai sus, care era prevazut cu o memorie de zece preturi, acesta nu are o memorie de preturi inclusa. Tastatura acestui cantar este de tip membrana, ceea ce asigura o aderenta a degetelor la apasare si este excelent in medii umede. Si acesta precum si precedentul este prevazut cu doua variante de cantarire, cu doua diviziuni, de 5 si de 10 grame. Are un afisaj dublu, unul pentru operator si celalalt pentru client. Desi are un pret asemanator cu cantarul de mai sus, datorita faptului ca nu are o memorie de pret inclusa, nu il face sa fie un cantar avantajos.

Cantarul electronic produs de firma ACS este si el un cantar foarte ieftin cu un pret in jur de 400 de lei. Este prevazut cu o capacitate de cantarire de pana la 15 kilograme, platanul acestuia este rezistent fiind confectionat din inox. Are un afisaj decent atat ale masei, al pretului unitar cat si al pretului total. Este inclusa in pret si verificarea metrologica. Cantarul se potriveste perfect in zone precum piete, alimentare sau in targuri, datorita platanului sau si a capacitatii de cantarire de 15 kg.
In concluzie, in functie de tipul dumneavoastra de afacere, fie ca vindeti in piata, detineti o alimentara sau detineti o cofetarie, veti avea nevoie de un cantar electronic ieftin pentru a va putea masura masa produselor, si stiti acum ce produs sa va alegeti.

About the author

Leave a Reply