Cand stii ca ai nevoie de un vas hidrofor 80 litri?

In cazul alimentarii cu apa a locuintelor, fie ca vorbim despre case in mediul rural, sau chiar despre trecerea de la sistemul de alimentare uzual, la unul individual, un vas hidrofor 80 litri devine un dispozitiv foarte important.

Vasul hidrofor vine ca unitate de stocare a apei atunci cand hidroforul este in functiune, in sensul aspiratiei apei din puturi si din fantani. Aspiratia apei se poate face de la anumite adancimi, in functie de modelul ales, presiune jucand un rol foarte important in tot acest proces de aspiratie.

Vasul de hidrofor este a doua componenta a importanta a hidroforului, pe langa pompa utilizata in vederea captarii apei. Vasul pentru hidrofor reprezinta o incinta bicamerala, separata cu ajutorul unei membrane care se va misca in functie de fluctuatiile de presiune, in scopul egalizarii.

Principiul de lucru este simplu: la pornirea pompei apare si cresterea presiunii in interiorul vasului de expansiune. Transmiterea apei catre utilizatori, fapt ce coincide cu golirea vasului, va crea un flux de presiune ce va genera impingerea apei. Membrana ajuta exact in acest context, deoarece ea va avea rolul de a gestiona aceste modificari, de-a lungul procesului de umplere si golire a vasului de expansiune a hidroforului.

Pentru a achizitiona un vas hidrofor 80 litri este nevoie sa afli care este necesarul de apa aferent locuintei tale, pentru a sti daca acesta va face fata solicitarilor tale. Un ajutor in plus ar putea veni de la specialisti, care in mod cert vor putea sa iti ofere informatii importante. O dimensionare corecta a sistemului va aduce avantajele asteptate, drept pentru care aceasta etapa nu ar trebui neglijata.

Daca totusi un vas hidrofor 80 litri este ceea ce iti trebuie, iar tu cunosti acest lucru, atunci tot ceea ce iti mai ramane de facut este sa alegi exact modelul de care ai nevoie. Din acest punct de vedere, in magazinul www.shop-einstal.ro vei gasi o panoplie de modele de vase de expansiune pentru hidrofor, de la diverse marci de renume, care sa iti faca viata mai usoara in ceea ce priveste alimentarile cu apa.

Unele dintre cele mai cautate modele de vase de expansiune sunt cele de la Global Water Systems, vase care au in magazinul mentionat anterior si o garantie de 5 ani aferenta produsului. Acest lucru devine important in contextul utilizarii zilnice si in ideea achizitionarii unui produs de calitate.

Aceste tipuri de vase de expansiune vor putea fi folosite pentru aspirarea apei din puturi si fantani, din rezervoare sau vase tampon, astfel incat sa poata alimenta locuintele sau sistemele de irigare cu apa.

In mod cert un vas de expansiune reprezinta o investitie foarte buna in asigurarea resurselor de apa necesare pentru casa ta. Din acest motiv, pretul conteaza doar intr-o anumita masura, deoarece beneficiile acestor produse sunt vizibile inca de la inceput si nu au nevoie de nici un fel de certificare.

Un vas hidrofor 80 de litri nu este doar un produs in plus ci o grija in minus, drept pentru care cel mai indicat este sa investesti in bunastarea ta.

About the author

Leave a Reply