Alearga in sala de sport, nu dupa sala de sport

Am vazut multe persoane care alearga “dupa sala de sport”.Se lauda toata ziua ca ar merge la sala, ca ar face exercitii, cand ei doar stau in pat si sparg seminte uitandu-se la un film.Problema mea nu este faptul ca ei stau si se uita la un film, ci faptul ca se lauda ca ar merge la sala.

Cum poti sa te lauzi ca mergi la sala cand tu ai o burta imensa si falcile ti se cutremura atunci cand spargi semintele ? Ii mai vad si pe tipii aia care atunci cand pun un tricou cu maneca scurta pe ei, singurul lucru care iese in evidenta este burta ce nu poate fi acoperita de tricou… Serios ? De la sali de fitness, pana la piscine unde sa iti incapa burta …

Mie, de exemplu, mi-ar placea sa merg la sala.Si nu zic doar asa, pentru a impresiona, ci chiar imi doresc asta.Nu am avut pana acum timp si dorinta necesara de a merge la sala, pentru ca am reusit sa fac miscare in alte moduri, la fel de constructive ca si mersul la sala. Dat fiind faptul ca m-am mutat la Bucuresti, simt nevoia sa merg la sala, pentru ca activitatile outdoor nu sunt numeroase, asa cum erau la mine acasa.

Cred ca o sa caut un loc unde pot merge linistit sa ascult muzica si sa fac sport, fara sa ajung in vreo sala plina de muschiuleti care tipa atunci cand ridica o greutate. Mi se pare rentabil si de bun augur faptul ca pot alege dintre atatea locuri si activitati.Probabil o sa ajung intr-un loc si nu o sa-mi placa persoanele din sala respectiva…Ei bine, cu acest card am posibilitatea de a alege alt loc, fara vreo plata suplimentara sau pierderea unor bani pentru abonamentul de la sala care nu imi place.

About the author

Leave a Reply