Afla ce NU a realizat Victor Ponta, dar totusi incearca sa isi asume

Am citit un articol foarte bun pe blogul lui Adrian Ciocalau in care vorbea despre 10 motive pentru care sa NU il votezi pe Ponta. Mi-a placut asa de mult incat mi-am dorit sa scriu o continuare a articolului sau, pentru ca pe site-ul de campanie am observat ca Victor Ponta a realizat in 2 ani, mai mult decat au putut realiza altii in 20 de ani.

Nu sunt basist, insa sunt constient de faptul ca mai bine castiga alegerile Elena Udrea !

In acest articol imi voi spune parerea despre realizarile pe care Ponta si le asuma pe site, insa nu voi veni cu prea multe argumente si surse pentru informatiile furnizate, pentru ca la ora asta nu prea mai am chef sa “bibilesc” articolul pentru a-l face sa arate perfect, insa daca veti cauta putin pe Google, o sa fiti de acord cu cele spuse.

A introdus a treia sesiune de BAC ? – Sa fim seriosi ! Este vorba despre acea sesiune organizata “daca este nevoie” ? Remus Pricopie a sustinut acest lucru acum ceva timp si parea destul de mandru sa spuna asta la momentul respectiv, insa din punctul meu de vedere a fost o gafa uriasa. Ajunge cu prostia asta, trecem mai departe …

Continuarea programului “Prima casa” – Imi pare rau sa spun, dar nu cred ca imi voi putea permita ca in urmatorii 10 ani sa il accesez, asa ca nu ma intereseaza ca si tanar aberatiile tale. Chiar daca lucrez, nu imi pot permite sa accesez un program definit printr-un lung proces birocratic si in urma caruia as plati intr-o luna mai mult decat as castiga. 90% dintre tineri nu au nici o sansa sa il acceseze, asa ca este doar o alta prostie electorala …

A redus CAS-ul la angajator cu 5% si a scazut rata somajului !!!!! – Aceste doua realizari sunt descrise ca fiind o urmare a politicilor macroeconomice corecte ale Guvernului in perioada cat acest domn a fost Prim-ministru. Nu m-am putut abtine si am inceput sa rad, pentru ca atunci cand “Ponta” si “economie” se intalnesc in aceeasi fraza, imi aduce aminte de urmatorul filmulet :

A redus TVA-ul la paine cu 15%, dar PROMITE ca vor lua aceeasi masura si pentru alte alimente – Din punctul meu de vedere ar putea sa scada accizele pentru tigari si benzina, sa ii mai ajute putin pe romani.Nu ma doare pe mine ca dau cu 10-20 de bani mai mult la paine, ci ca la pompa imi arata 6,09 lei/litru si am impresia ca asta va ramane o amintire frumoasa…

Sprijin pentru achizitionarea de computere prin programul “EURO 200″-Deja m-am plictisit sa scriu despre porcariile puse de cei care se ocupa de campania lui Ponta pe site-ul acestuia, insa asta mi s-a parut una de luat in calcul. Dupa ce ca toata lumea stie ca plagiezi, acum vii si iti pui pe brosura de candidat faptul ca AI CONTINUAT “EURO 200″ ? Oameni buni, noroc ca a venit Ponta in functia de Prim-ministru, ca altfel ramaneati fara acces la acest program.

Asa cum am spus, m-am plictisit deja sa citesc aberatiile de pe site, asa ca inchei acest articol si vreau sa va indemn sa aruncati o privire peste fotografiile de la lansarea candidaturii acestui om care isi doreste sa devina cel mai tanar PRESEDINTE. O sa va dati seama foarte usor ca seamana foarte mult cu momentele in care Ceausescu tinea un discurs, insa exista si o diferenta ceva mai subtila. Nicu nu platea oamenii sa vina la discursurile sale, acestia veneau fortati de imprejurari !

About the author

Leave a Reply