Accesorii si service iphone in Bucuresti

Daca te gandesti sa ii cumperi un telefon si tinzi spre Iphonez, trebuie sa stii ca aceste telefoane sunt foarte sensibile. Daca din neatentie le-ai lovit cu un alt obiect risti sa se sparga sticla sau daca le-ai scapat pe asflat, beton, marmura sunt aceleasi consecinte. Dintre toate modelele de Iphone cel mai ieftin este 5S, dar chiar daca sic ca e ieftin nu inseamna ca este sub 1000 lei. Daca ai de gand sa iti cumperi un Iphone si nu ai buget atat de mare, Iphone 5S este unul pe care ti-l recomand. 

In momentul in care ti l-ai cumparat urmatoare miscare pe care trebuie sa o faci este sa iti cumperi o husa si o folia ca sa iti protejezi telefonul,pentru ca, am mentionat anterior, sunt niste telefoane sensibile si ca sa nu fi nevoit sa iti schimbi geamul la IPhone 5S este mai mult decat recomandat sa iti cumperi cele doua accesorii esentiale pentru protejarea telefonului tau. 

Nu ar trebui sa fie un chin sa porti o husa la telefonul tau, pentru ca producatorii s-au asigurat sa aiba cat mai multe modele colorate, clasice, cu diferite animale sau peisaje in functie de preferintele tale, asa ca husa nu inseamna un chin, inseamna frumuseste si cel mai important, inseamna protectie. 

Folia este o folie, nici nu infrumusesteaza telefonul, dar nici nu ii afecteaza in vreun fel rau aspectul, ci il protejeaza de eventualele zgarieturi sau crapaturi si in acelasi timp iti salveaza tie banii, ca sa nu fi nevoit sa schimbi geamul la Iphone 5S, ca ar costa destul de mult. 

Acestea doua sunt cele mai importante accesorii dar nu sunt singurele. Dupa ce ti-ai cumparat telefonul ai putea sa iti cumperi si un incarcator auto sau o baterie externa. Bateria externa este foarte utila atunci cand ai ramas fara baterie la telefon si nu te afli langa o priza. In acest caz bateria externa te va salva. De asemenea daca ai masina nu ti-ar strica deloc un sistem hands-free, astfel ca poti sa vorbesti la telefon fara sa iei amenda si fara sa fie periculos.

Daca preferi sa asculti muzica la casti, nu ti-ar strica deloc o pereche de AirPods. Bineinteles, accesoriile acestea din urma sunt si ele necesare, dar nu sunt atat de esentiale ca husa si folia care iti protejeaza telefonul. 

Mai exista si alte accesorii pentru telefoane dar aici le-am enumerat pe cele mai importante si utile. 

Asadar, daca te-ai hotarat sa iti cumperi un Iphone este foarte necesar sa iti cumperi imediat o husa si o folie pentru a-ti proteja telefonul si in acelasi timp pentru a economisi bani, ca in cazul unei schimbari a sticlei ai cheltui o suma destul de mare de bani. 

About the author

Leave a Reply