5 situatii cand esti nevoit sa apelezi la serviciul rent a car

Numarul solicitarilor pentru serviciile de inchirieri auto creste din ce in ce mai mult, iar firmele de profil sunt intr-o continua dezvoltare, in sensul ca se straduiesc mereu sa raspunda cat mai eficient si sa ofere solutii cat mai avantajoase la nevoile si cerintele clientilor.

Motivele pentru care este necesar sa inchiriezi o masina sunt numeroase, insa majoritatea se raporteaza la economisirea de bani si la confortul personal. Desi inca exista romani care nu iau in calcul o astfel de optiune, serviciul rent a car poate reprezinta planul de rezerva si chiar o alternativa mai convenabila, in functie de conjuncturi si de cerintele sau nevoile proprii.

Iata numai cateva dintre cele mai frecvente situatii in care inchirierea unei masini reprezinta o solutie excelenta.

Calatoresti des in scop de afaceri

In Romania sunt prea putine companiile care ofera angajatilor masini de serviciu pentru deplasari in afara orasului, intrucat au ajuns la concluzia ca este mult mai rentabil sa aleaga serviciile unei firme de inchirieri auto. In felul asta angajatii au posibilitatea de a ajunge la destinatie in timp util sau sa transporte partenerii de afaceri ai firmei in conditii mai mult decat satisfacatoare.

Urmeaza sa pleci intr-o vacanta cu familia

Sa pleci cu familia in vacanta este o experienta minunata pe care o poti savura la maximum cu o masina bine pusa la punct. Poate ca deja detii o masina, insa nu este suficient de dotata pentru confortul familiei sau portbagajul este neincapator pentru toate bagajele pregatite.

Poate ca iti doresti sa calatoresti cu un grup de prieteni si masina pe care o ai este prea mica sau poate, pur si simplu, vrei sa conduci o masina performanta si aspectuoasa. Varietatea de modele disponibile pe platforma vag24.ro iti ofera sansa unei experiente noi, la volanul masinii mult visate.

Nu iti permiti sa iti cumperi o masina

Ai obtinut permisul de conducere, insa masina inca nu ti-o permiti sa o cumperi. Sau poate, vrei sa mai astepti o perioada pana vei gasi modelul de masina care sa se plieze pe nevoile si dorintele tale. Pana atunci tot ai nevoie de una care sa iti usureze activitatile de zi cu zi, mersul la serviciu, la cumparaturi, etc.

Sunt zile in care lipsa unei masini se face resimtita mai mult ca oricand, iar firma de inchiriere masini Cluj mentionata anterior este dispusa sa sa te ajute in acest sens. Te poti bucura de o masina practica si fiabila pentru perioada de timp in care vei economisi, pentru a putea beneficia de propriul autovehicul.

Ai fost invitat la un eveniment special

Mijloacele de transport in comun sunt excluse din start atunci cand vine vorba de nunti, botezuri sau alte asemenea ocazii. Ma refer la situatia in care iti faci aparitia la acel eveniment sifonat din cauza conditiilor nefavorabile de deplasare specifice autobuzelor sau tramvaielor, iar toata pregatirea ta de dinainte se dovedeste a fi complet inutila.

Desigur, ai posibilitatea sa iei un taxi, insa de cele mai mult ori transportul cu taxiul te solicita la costuri destul de mari. In aceste situatii este de dorit sa inchirieri o masina eleganta drept carte de vizita pentru un eveniment de mare amploare.

Te muti

Daca ai hotarat sa te muti iar rudele sau prietenii nu sunt dispusi sa te ajute la carat, inchiriatul unei masini este planul de rezerva. Chiar daca ai o masina personala, poate nu iti doresti sa o murdaresti sau zgarii ori este neincapatoare pentru lucruri – o masina inchiriata te scuteste de multe drumuri si te ajuta sa economisesti si bani.

Te regasesti in vreuna dintre aceste situatii? VAG24 le pune la dispozitie celor interesati platforma online de unde pot inchiria masini la preturi avantajoase incepand de la doar 18 euro pe zi.

About the author

Leave a Reply